top of page

Результати

Кубок світу зі скандинавської ходьби

Запрошуємо Вас прийняти участь в заході «Кубок світу зі скандинавської ходьби», який буде вперше проходити в Україні, та об’єднає спортсменів та любителів скандинавської ходьби з багатьох країн світу. Етап Кубку світу зі скандинавської ходьби 2019 - перші і єдині змагання міжнародного рівня на різні дистанції,  які проводитимуться окремо від легкоатлетичних змагань. 

small_9d2398e51b04284f8537f771978f8a8f.p
small_6f5e8ab7565ab6546fc1dbed02c5cf2a.p

KBP RUNWAY RUN

24 березня 2019 р. на злітній смузі міжнародного аеропорту «Бориспіль» відбудеться перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run, що спортивно презентує Термінал F та відкриє літню авіаційну навігацію!

 

Пробігтись або ж навіть просто пройтись по головному летовищу України – ексклюзивна можливість для бігунів будь-якого рівня підготовки.

Це найкрасивіший забіг року! Зустрічаємо весну яскраво: біжимо в серці Києва — Маріїнському парку. Ladies Run — забіг на 3,5 км для чарівних дівчат, а також чоловічий забіг на честь жінок! Кожного учасника на фініші чекає дуже особлива нагорода — срібна дизайнерська прикраса, створена за спеціальним замовленням!

Банер для Атлетика.jpg

Ladies Run 2019

Love Run 2019

Lave Run - Атлетик.jpg

TOP RUNNERS запрошує на традиційний забіг до Дня закоханих! Спільна пробіжка у передсвятковий день — це чудова можливість знайти нових друзів або другу половинку, додати яскравих емоцій у відносини або навіть освідчитись!

На всіх учасників чекають пам'ятні медалі, що символізують вічне почуття, гарячий чай, музика та найголовніше — весела і тепла компанія однодумців!

bottom of page